+34 93 268 21 05

EL CAMÍ DEL RIU

DESCRIPCIÓ

Us proposem un itinerari per les zones fluvials dels rius Mediona-Bitlles, Lavernó i Anoia que formen part dels ecosistemes fluvials més rellevants de la comarca del Penedès.

El camí del riu, un itinerari de 43 quilòmetres per descobrir i gaudir d’aquests espais fluvials, de la gran diversitat d’ambients que ofereixen i dels paisatges de gran atractiu i bellesa de l’Alt Penedès. El recorregut passa pels pobles de Subirats, Sant Sadurní d’Anoia, Torrelavit, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona i Mediona.

Aquest passeig permet gaudir d’una fantàstica vista, d’un mosaic paisatgístic format per nuclis de població, vinyes i altres camps de conreu, boscos i també la zona de ribera i del riu. El fet d’incloure la zona del riu com a element característic i significatiu d’aquest itinerari és el que distingeix aquesta ruta de les altres que ja existeixen al municipi.

http://www.elcamidelriu.cat/

Poseu-vos en contacte amb nosaltres si necessiteu llogar una bicicleta o qualsevol altre suport per seguir El Camí del Riu, omplint el camp de comentaris del formulari de reserva o escrivint directament al nostre correu electrònic. Ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible per confirmar-vos tots els detalls.

Email: info@bikemotions.es
Tel. oficina: (34) 656 908 590
Tel. dia activitat: (34) 649 273 332

FORMULARI DE CONTACTE