+34 93 268 21 05

GRUPS CORPORATIUS

DESCRIPCIÓ

Les rutes es poden fer en bicicleta elèctrica, convencional o caminant, i es poden combinar amb activitats complementàries (visita celler, maridatge, esmorzar, dinar o sopar al celler, a la vinya o a un restaurant, reunió d’empresa en un espai original, tallers lúdics i educatius, etc.)

A la comarca del Penedès tenim més de 120 bicicletes, la meitat elèctriques i la resta convencionals i per grups mes grans organitzem activitats rotatives o portem bicis dels nostres col·laboradors. Podem començar la ruta des de BIKEMOTIONS o be transportar les bicicletes fins al lloc on es vulgui realitzar l’activitat.

El Penedès és l’entorn ideal per gaudir d’un passeig amb bicicleta entre vinyes, d’una manera relaxada i divertida, tot descobrint el paisatge, la cultura i els cellers. Us ajudarem a dissenyar una experiència única perquè els participants puguin gaudir d’un dia inoblidable al Penedès, a només 40 minuts de Barcelona.

Envieu la vostra sol·licitud utilitzant el formulari de reserva o enviant-nos un correu electrònic, ens posarem en contacte el més aviat possible per confirmar tots els detalls.

Email: info@bikemotions.es
Tel. oficina: (34) 656 908 590
Tel. dia activitat: (34) 649 273 332

FORMULARI DE RESERVA