+34 93 268 21 05

LLOGUER DE BICICLETES

Lloga una bicicleta i gaudeix del magnífic paisatge del Penedès al teu ritme, parant quan i on vulguis. Podeu triar entre diferents models de bicicleta. El lloguer de 1/2 dia és amb retorn de la bicicleta abans de les 14:30h. Si es retorna més tard es considera lloguer d’un dia.

E-BIKE

CONVENCIONAL

MTB

NENS

DESCRIPCIÓ BICICLETES

 

BICICLETA ELÈCTRICA
Les nostres E-Bikes son bicicletes de passeig amb pedaleig assistit. Porten un canvi Nexus de 3 velocitats i 5 nivells d’assistència que us permetran superar desnivells sense gran esforç.

BICICLETA CONVENCIONAL I INFANTIL
Les nostres bicicletes convencionals són les típiques bicis Holandeses de passeig amb un canvi Nexus de 7  velocitats, mentre que les de nens són bicicletes de muntanya amb un canvi de 6 velocitats.

BICICLETA DE MUNTANYA (MTB)
Les nostres bicicletes de muntanya (Orbea MX40) porten suspensió davantera, canvi de 24 velocitats i pneumàtics tot terreny, ideals pels mes esportistes. Equipades amb portaequipatges pels que vulguin fer cicloturisme.

HORARI

Obrim tot l’any per atendre les reserves confirmades. És imprescindible reservar amb antelació per garantir la disponibilitat. Reserva la teva bicicleta per avançat i t’obrirem qualsevol dia i a qualsevol hora. Dies festius: 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener. 

CENTRE DE BICICLETES

Podeu trobar-nos al centre de bicis BIKEMOTIONS, a l’estació de trens de Lavern-Subirats  (entre Sant Sadurní d’Anoia i Vilafranca del Penedès), a l’equipament Municipal EnoBiCiNG PENEDÈS
Si necessiteu transport de bicicletes a qualsevol lloc, contacteu amb nosaltres.

TRANSPORT DE BICICLETES

Preus especial segons la distància i el número de bicicletes.

 

1 – 8 Km 8 – 15 KM
1 a 4 bicis 30 € 40 €
5 a 8 bicis 55 € 70 €
9 a 12 bicis 70 € 90 €
13 a 16 bicis 90 € 105 €

Aquests preus especials de transport són vàlids sempre que el transport es pugui realitzar sense un horari fix, és a dir, ha d’haver-hi un lloc on les bicis es puguin quedar segures si s’entreguen abans de l’arribada dels clients o es van a buscar quan els clients ja hagin marxat.

Es necessari reservar per avançat

Email: info@bikemotions.es
Tel. oficina: (34) 656 908 590
Tel. dia activitat: (34) 649  273  332

FORMULARI DE RESERVA