+34 93 268 21 05

LLOGUER DE BICICLETES

Lloga una bicicleta i gaudeix del magnífic paisatge del Penedès al teu ritme, parant quan i on vulguis. Podeu triar entre diferents models de bicicleta.

E-BIKE

CONVENCIONAL

MTB

NENS

DESCRIPCIÓ BICICLETES

 

BICICLETA ELÈCTRICA
Les nostres E-Bikes son bicicletes de passeig amb pedaleig assistit. Porten un canvi Nexus de 3 velocitats i 5 nivells d’assistència que us permetran superar desnivells sense gran esforç.

BICICLETA CONVENCIONAL I INFANTIL
Les nostres bicicletes convencionals són les típiques bicis Holandeses de passeig amb un canvi Nexus de 7  velocitats, mentre que les de nens són bicicletes de muntanya amb un canvi de 6 velocitats.

BICICLETA DE MUNTANYA (MTB)
Les nostres bicicletes de muntanya (Orbea MX40) porten suspensió davantera, canvi de 24 velocitats i pneumàtics tot terreny, ideals pels mes esportistes. Equipades amb portaequipatges pels que vulguin fer cicloturisme.

HORARI

Estem oberts tots els caps de setmana del 1 de març al 30 de novembre de les 09:30h a les 14:30h i per lloguers de dia sencer obrirem a la tarda per a la devolució de bicicletes. La resta de dies obrirem per atendre les reserves confirmades. Reserva la teva bicicleta per avançat i t’obrirem qualsevol dia i a qualsevol hora (tot l’any amb reserves).

CENTRE DE BICICLETES

Podeu trobar-nos al centre de bicis BIKEMOTIONS, a l’estació de trens de Lavern-Subirats  (entre Sant Sadurní d’Anoia i Vilafranca del Penedès), a l’equipament Municipal EnoBiCiNG PENEDÈS
Si necessiteu transport de bicicletes a qualsevol lloc, contacteu amb nosaltres.

INCLOU

· Bicicleta, casc i cadenat
· Informació de la ruta
· Visita guiada bodega
· Cata comentada de Vins/Caves

TRANSPORT DE BICICLETES

Preus especial segons la distància i el número de bicicletes.

 

1 – 8 Km 8 – 15 KM
1 a 4 bicis 20 € 30 €
5 a 8 bicis 40 € 55 €
9 a 12 bicis 50 € 70 €
13 a 16 bicis 65 € 85 €

Aquests preus especials de transport són vàlids sempre que el transport es pugui realitzar sense un horari fix, és a dir, ha d’haver-hi un lloc on les bicis es puguin quedar segures si s’entreguen abans de l’arribada dels clients o es van a buscar quan els clients ja hagin marxat.

Es necessari reservar per avançat

Email: info@bikemotions.es
Tel. oficina: (34) 656 908 590
Tel. dia activitat: (34) 649  273  332

FORMULARI DE RESERVA