+34 93 268 21 05

LLOGUER DE BICICLETES

 Lloga una bicicleta i gaudeix del magnífic paisatge del Penedès al teu ritme, parant quan i on vulguis. Podeu triar entre diferents models de bicicleta. El lloguer de 1/2 dia és amb retorn de la bicicleta abans de les 14:30h. Si es retorna més tard es considera lloguer d’un dia. El lloguer inclou el casc i, si voleu, el track d’una ruta per seguir amb el vostre mòbil. També podeu triar la opció de rutes autoguiades, “Bike & Tast”  o  “Bike & Visit”, a l’apartat de RUTES.

E-BIKE

CONVENCIONAL

MTB

NENS

DESCRIPCIÓ BICICLETES

 

BICICLETA ELÈCTRICA
Les nostres E-Bikes son bicicletes de passeig/trekking amb pedaleig assistit, que us permetran superar desnivells sense gran esforç. Conducció agradable gràcies a una posició de seient alçada, un bastidor transversal baix i un seient encoixinat de gel. Motor al darrere i bateria integrada al quadre. 250W 48V 12Ah 576Wh. USB de 5V per la càrrega de mòbils.

També tenim algunes elèctriques de MTB amb les mateixes caractirístiques tècniques però dissenyades per fer muntanya (posició i pneumàtics diferents). Suplement de 5€ més.

BICICLETA CONVENCIONAL I INFANTIL
Les nostres bicicletes convencionals són les típiques bicis Holandeses de passeig amb un canvi Nexus de 7  velocitats, mentre que les de nens són bicicletes de muntanya amb un canvi de 6 velocitats.

BICICLETA DE MUNTANYA (MTB)
Les nostres bicicletes de muntanya (Orbea MX40) porten suspensió davantera, canvi de 24 velocitats i pneumàtics tot terreny, ideals pels mes esportistes. Equipades amb portaequipatges pels que vulguin fer cicloturisme.

CONTRACTE LLOGUER

És imprescindible llegir i acceptar els termes i condicions del contracte de lloguer, acceptant les responsabilitats que implica el lloguer d’una bicicleta.  

HORARI

Obrim tot l’any per atendre les reserves confirmades. És imprescindible reservar amb antelació per garantir la disponibilitat. Reserva la teva bicicleta per avançat i t’obrirem qualsevol dia i a qualsevol hora. Dies festius: 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener. 

CENTRE DE BICICLETES

Podeu trobar-nos al centre de bicis BIKEMOTIONS, a l’estació de trens de Lavern-Subirats  (entre Sant Sadurní d’Anoia i Vilafranca del Penedès), a l’equipament Municipal EnoBiCiNG PENEDÈS
Si necessiteu transport de bicicletes a qualsevol lloc, contacteu amb nosaltres.

TRANSPORT DE BICICLETES

Preus especial segons la distància i el número de bicicletes (s’ha d’afegir el 21% d’iva).

 

1 – 8 Km 8 – 15 KM
1 a 4 bicis 40 € 50 €
5 a 8 bicis 60 € 75 €
9 a 12 bicis 80 € 100 €
13 a 16 bicis 100 € 115 €

Aquests preus especials de transport són vàlids sempre que el transport es pugui realitzar sense un horari fix, és a dir, ha d’haver-hi un lloc on les bicis es puguin quedar segures si s’entreguen abans de l’arribada dels clients o es van a buscar quan els clients ja hagin marxat.

Es necessari reservar per avançat

Email: info@bikemotions.es
Tel. oficina: (34) 656 908 590
Tel. dia activitat: (34) 649  273  332

FORMULARI DE RESERVA