+34 93 268 21 05

SOBRE NOSALTRES

Bikemotions és una empresa creada per Ester Boada i Albert Massana, dos apassionats de la Bicicleta i del Turisme, que es van ajuntar a l’abril 2015 per unir esforços i sinergies per desenvolupar un projecte que fos molt interessant i atractiu per al visitant.
Oferim una manera diferent, interessant, original i respectuosa amb el medi ambient de descobrir el territori vinícola de Penedès. Creiem en la màgia de les bombolles, en els petits detalls que fan que un dia sigui especial i que anar amb bicicleta, a més de sostenible, és un luxe i un plaer.

Ester Boada va començar el seu 1er projecte per promoure l’ús de la bicicleta l’any 1995, a Barcelona, ​​amb “Un Cotxe Menys-Bicicletes” (BikeTours Barcelona), organitzant rutes guiades per la ciutat i activitats de promoció de la bicicleta. Forma part del Pacte per la Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona i col·labora amb projectes de promoció de la bici. Té una àmplia experiència en el sector corporatiu i col·labora amb les DMC més importants d’Espanya i TTOO de tot el món i l’empresa és membre de Barcelona Convention Bureau.

Albert Massana va crear Vicicling a l’any 2011, oferint tours en bicicleta i a peu pel turista involucrat amb la cultura del vi i l’oli a la comarca del Penedès. És un gran coneixedor del territori, 4a generació de viticultors i un apassionat de la bicicleta i del Penedès, la seva terra. Gaudir d’un passeig amb bicicleta o d’un passeig a peu per les vinyes, visitar els millors cellers, fer un tast de vins i caves o degustar la gastronomia local, són alguns exemples de les experiències úniques i inoblidables que podeu gaudir amb Albert.