+34 93 268 21 05

RUTES AUTOGUIADES

DESCRIPCIÓ

Us proposem diferents itineraris amb bicicleta per anar al vostre aire, parant on i quan vulgueu. Si desitgeu incloure una visita a un celler, menjar en un restaurant, transport de bicicletes o qualsevol altre servei, us ho podem reservar i incloure en la ruta autoguiada.

A part de les rutes detallades a continuació també podem dissenyar-vos una ruta a mida, passant pels llocs que ens indiqueu, ja siguin altres poblacions, cellers, restaurants, llocs d’interès o fins i tot arribar fins a Sitges si ho desitgeu.

RUTES

RUTA VERDA:

Aquesta és la ruta que caracteritza el Penedès, amb vinyes, boscos, cellers, pobles, però sobretot molt bones vistes un cop estem en els punts més alts per gaudir d’un indescriptible paisatge.

Sortida del nostre centre Bikemotions situat a l’estació de tren de Lavern-Subirats amb fàcil aparcament i possibilitat d’arribar en tren des de Barcelona, ​​Àrea metropolitana o Sitges.

Els punts d’interès d’aquesta són el paisatge de vinyes, barraques de pedra seca, magnífiques vistes de la muntanya de Montserrat, presseguers, cellers (Llopart, Olivé Batllori, Enlaire vins, Fèlix Massana, Albet i Noya, Eudald Massana i Cava Guilera) així com el poble de Sant Pau d’Ordal on els mesos de juny, juliol i agost se celebra el mercat del préssec, a part de tenir una bona oferta gastronòmica amb restaurants com el Mirador de les Caves, Cal Xim, Cal Pau Xic, La Botiga Verda, Ca la Júlia, Cal Pere del Maset o el Centre Agrícola

Distància: 16 a 18 km
Desnivell acumulat: 270 m
Nivell: Mig
Durada: 1,50-2,50 h de pedaleig. Heu d’afegir el temps de visitar cellers, dinar …
Tipus de bici: Elèctrica o Muntanya. Recomanem bici elèctrica
Tipus de ruta: Circular

 

RUTA DE L’AIGUA

Aquesta ruta es caracteritza per l’encreuament de riera de Lavernó, boscos, fondalades humides, i una zona força plana i baixa dels municipis de Subirats, El Pla i Torrelavit encara que destaquen dues pujades una mica empinades.

Sortida del nostre centre Bikemotions situat a l’estació de tren de Lavern-Subirats amb fàcil aparcament i possibilitat d’arribar en tren des de Barcelona, ​​Àrea metropolitana o Sitges.

Els punts d’interès d’aquesta ruta són el paisatge de vinyes, rieres, fondalades boscoses, cellers (Carol Vallès, Cava Guilera, Nadal, Jean Leon …) i restaurants al poble del Pla de Penedès i Subirats com El Sol i Vi, Cal Miguelín i El Centre.

Distància: Entre 10 i 20 km en total (anada i tornada). La distància dependrà si voleu allargar la ruta per visitar algun celler més llunyana
Desnivell acumulat: 200 a 210m
Nivell: Mig / baix.
Durada: 1,50 a 2,00 h de pedaleig. Heu d’afegir el temps de visitar cellers, menjar ..
Tipus de bici: Elèctrica o Muntanya. Recomanem bici elèctrica
Tipus de ruta: Circular

 

RUTA CAPITAL DEL CAVA ( Sant Sadurní d’Anoia):

Aquesta ruta es caracteritza pels desnivells en els terrenys, vinyes, ponts, riera i horta fins a l’arribada a Sant Sadurní d’Anoia on agafarem el carril bici per travessar el poble i, si es vol, arribar fins la població d’Espiells on també en destaquen varis cellers.

Sortida del nostre centre Bikemotions situat a l’estació de Lavern-Subirats amb fàcil aparcament i possibilitat d’arribar amb tren des de Barcelona/ Àrea metropolitana o Sitges.

Els punts d’interès d’aquesta ruta són el paisatge de vinyes, horta, riera i molts cellers a la capital del Cava (Codorniu, Freixenet, Recaredo, Gramona, Ventura Soler, Vilarnau, Juvé & Camps, Vins El Cep i molts més…) sense oblidar la magnífica gastronomia dels seus restaurants (Cal Blai Vinticinc, Cal Joan Marina, La Cava d’en Sergi, El Centre, Fonda Neus, Cal Ticus…), l’Espai Xocolate Simón Coll o el CIC Fassina (Centre d’Interpretació del Cava).

Distància: Entre 15 i 20 km en total (anada i tornada). La distància dependrà si voleu allargar la ruta per visitar algun celler més llunyà, com arribar fins Espiells.
Desnivell acumulat: 200 a 220m
Nivell: Mig / baix.
Durada: 1,50 a 2,50 h de pedaleig. Heu d’afegir el temps de visitar cellers, dinar …
Tipus de bici: Elèctrica, Convencional o Muntanya. Recomanem bici elèctrica
Tipus de ruta: No circular, anada i tornada per la mateixa ruta.

 

RUTA CAPITAL DEL VI (Vilafranca de Penedès):

Aquesta ruta es caracteritza en primer lloc per les fondalades humides i rieres, per a més tard entrar a la gran plana del Penedès sense gaires desnivells fins arribar als voltants de la capital del Vi, Vilafranca de Penedès.

Sortida del nostre centre Bikemotions situat a l’estació de tren de Lavern-Subirats amb fàcil aparcament i possibilitat d’arribar en tren des de Barcelona, ​​Àrea metropolitana o Sitges.

Els punts d’interès d’aquesta ruta són el paisatge de vinyes, rieres, fondalades boscoses, cellers (Torres, Parés Baltà, Castell de Grabuach, Mas Tinell …), el museu del vi (Vinseum) i restaurants a la capital de la comarca com, Cal Ton, el Cigró d’Or, El Convent, Taverna La Fornal, La vinya de la mar, La Pèrgola, La Martina …

Distància: 35 km
Desnivell acumulat: 390m
Nivell: Mig
Durada:2,50 a 3,50 h de pedaleig. Heu d’afegir el temps de visitar cellers, dinar …
Tipus de bici: Elèctrica, Convencional o Muntanya. Recomanem bici elèctrica
Tipus de ruta: Circular

 

RUTA AUTOGUIADA – Lloguer bici + link ruta

HORES E-BIKE CONVENCIONAL MTB NENS
1 – 4h 25€ 15€ 20€ 13€
4 – 8h 35€ 21€ 30€ 17€

. Si voleu un fàcil pedaleig us recomanem una bici elèctrica.
· Si voleu dinar o qualsevol altre activitat, si us plau, contacteu-nos.
· Envieu-nos la vostra demanda específica, incloent la data, duració,
interessos, distància, tipus de bicicleta, numero de persones… i us dissenyarem una ruta autoguiada a mida.

INFORMACIÓ GENERAL

Us facilitarem un enllaç amb la ruta per poder seguir-la amb el vostre propi mòbil (necessiteu dades i bateria carregada)
Recomanem començar la ruta entre les 9: 30h i les 10: 30h des de BIKEMOTIONS

INCLOU

· Bicicleta, casc i cadenat
· Informació de la ruta

DURADA

De 2:00 a 4:00 hores (o de 4-8 h opcional)

DIA

Tots els dies – imprescindible reserva prèvia.

NIVELL

Fàcil o Mig – totes les nostres rutes són fàcils si esculls una bici elèctrica.

PUNT DE TROBADA

Bikemotions a l’Estació de tren de Lavern-Subirats (R-4)

IDIOMES

Aquest tour és autoguiat i no inclou el guia. Suport des del centre de bicis: Català, Castellà i Anglès.

QUÈ PORTAR

Roba còmoda • Impermeable (en cas de pluja) • Crema solar • Telèfon mòbil

HORARI

Estem oberts tots els caps de setmana del 1 de març al 30 de novembre de les 09:30h a les 14:30h i per lloguers de dia sencer obrirem a la tarda per a la devolució de bicicletes. La resta de dies obrirem per atendre les reserves confirmades. Reserva la “Ruta Autoguiada” per avançat i t’obrirem qualsevol dia i a qualsevol hora (tot l’any amb reserves).

CENTRE DE BICICLETES

Podeu trobar-nos al centre de bicis BIKEMOTIONS, a l’estació de trens de Lavern-Subirats  (entre Sant Sadurní d’Anoia i Vilafranca del Penedès), a l’equipament Municipal EnoBiCiNG PENEDÈS
Si necessiteu transport de bicicletes a qualsevol lloc, si us plau, contacta amb nosaltres.

Es necessari reservar per avançat

Email: info@bikemotions.es
Tel. oficina: (34) 656 908 590
Tel. dia activitat: (34) 649 273 332

FORMULARI DE CONTACTE