+34 93 268 21 05

RUTES PRIVADES

DESCRIPCIÓ

Descobreix les millors Rutes del Vi de Bikemotions amb el nostre guia local, que us farà interessants explicacions de la història del Penedès i de la vinya, el cicle vegetatiu, la Fil·loxera i l’agricultura ecològica.

Podem començar les rutes des de el nostre centre de bicis o be portar-les a qualsevol altre punt del Penedès.

Subirats ofereix un entorn ideal per als amants de la natura i de la bicicleta. Hi ha dissenyades diferents rutes que transcorren per paisatges de vinyes i  presseguers i que passen per diferents cellers i restaurants del Municipi. El nostre centre de bicis es troba a Subirats, la Capital de la Vinya, al mig del Penedès, des don podreu gaudir d’aquestes rutes o fàcilment desplaçar-vos cap a altres Municipis propers, com Vilafranca del Penedès, capital de la Comarca, Sant Sadurní d’Anoia, la capital del Cava, El Pla, Sant Martí Sarroca, Avinyonet … L’Alt Penedès és ple de llocs bonics per visitar, castells, cellers, pobles i també tenim el fascinant Parc Natural del Garraf i diverses esglésies romàniques, com Sant Sebastià dels Gorgs o Sant Martí Sarroca, entre d’altres. També us proposem que gaudiu de les festes i tradicions d’aquesta terra i, per descomptat, no hem d’oblidar les experiències gastronòmiques i la seva gent.

Sitges: Pedalant entre 3 i 4 hores podem arribar de Bikemotions a Sitges, passant per vinyes, creuant el Parc Natural del Garraf i finalitzant al mar, el pintoresc poble de Sitges, on podreu gaudir d’un bany abans de dinar en un bon restaurant. Allà finalitzarem la ruta i ens encarregarem del transport.

Si veniu de Barcelona, podeu arribar a Bikemotions en tren i després retornar també en tren de Sitges a Barcelona.

Si us allotgeu a Sitges, us podem organitzar una ruta en bicicleta per aquesta zona, visitant un celler a Sant Pere de Ribes, per exemple.

També podeu consultar l’apartat de Projectes del Penedès i Itineraris, on trobareu el Penedès 360, el Camí del Riu i la Via Augusta.

Us prepararem diferents propostes seguint el vostre interès. Hauríeu d’especificar la data, la durada, el tipus de bici, si voleu visitar un celler o dinar a un restaurant o pedalar per un indret concret ….

Envieu la vostra sol·licitud utilitzant el formulari de reserva o enviant-nos un correu electrònic, ens posarem en contacte el més aviat possible per confirmar-vos tots els detalls.

Email: info@bikemotions.es
Tel. oficina: (34) 656 908 590
Tel. dia activitat: (34) 649 273 332

FORMULARI DE RESERVA