+34 93 268 21 05

grups d'estudiants

Preparem programes especials adaptats a les necessitats dels grups d’estudiants, a peu o en bicicleta, a través de les vinyes, visitant cellers o molis d’oli per aprendre el procés d’elaboració del vi, el cava o l’autèntic oli d’oliva.

ENOTURISME (en bicicleta o a peu)

Suggerim que gaudeixin d’una fantàstica caminada o ruta en bicicleta a través de les vinyes del Penedès acompanyats per un guia local, donant les explicacions per donar a conèixer les tasques de la vinya, el seu cicle vegetatiu, la fil·loxera, el cultiu orgànic…per finalitzar amb una visita a un celler ecològic on coneixeran el procés de creació del Cava (vi escumós autòcton) o vi per acabar amb una degustació dels nostres millors productes (most pels menors de 18 anys).

RUTA DE L’OLI (en bicicleta o a peu)

A peu o en bicicleta a traves de les vinyes del Penedès fins arribar a un molí d’oli i aprendre el procés de preparació de l’autèntic oli d’oliva.

Gaudeixi la visita a dos molins d’oli, un modern i l’altre antic, on coneixerem els secrets de l’oli d’oliva de la mà d’un expert. Per saber la diferència entre l’oli d’oliva i l’oli d’oliva verge extra… aquesta diferència serà de gran ajuda quan s’hagi de comprar un o l’altra.

Untat al pa, trobarà la diferència entre aquests dos olis processats de manera diferent.

 

ALTRES ACTIVITATS RELACIONADES AMB L’ELABORACIO DEL VI

Depenent de l’època de l’any que estiguin de visita, els podem suggerir diferents activitats relacionades amb el procés d’elaboració del vi. D’aquesta manera, els estudiants poden participar per si mateixos en alguna tasca en concret (poda, verema …).

Una visita al CIC Fassina (Centre d’Interpretació del Cava) ó a la fàbrica de xocolata Can Coll a Sant Sadurní d’Anoia, seran un bona opció per completar la jornada.