+34 93 268 21 05

Sobre Nosaltres

Com vam començar?

Bikemotions ofereix una manera diferent, interessant, original i respectuosa amb el medi ambient de descobrir les vinyes del Penedès i la regió del Priorat, a Catalunya, Nord-Est d’Espanya. Una extraordinària experiència, a només 40 minuts de Barcelona per aprendre sobre el màgic mon del vi, el Cava (vi escumós autòcton), la gastronomia local i molt més.

Ens encanta passejar amb bicicleta, la natura, el vi i el nostre amor per aquesta terra ens fa sentir verdadera passió per explicar el coneixement transmès des defa 4 generacions. Compartim la nostra cultura, la tradició i la història amb els nostres visitants.

Estem a la regió vinícola del Penedès on hi ha més de 250 cellers que es troben al llarg de l’extensió més gran de vinyes de Catalunya (Nord Est d’Espanya). L’ influència del Sol i el Mar Mediterrani fan de la D.O. Penedès un territori privilegiat per la producció de vi. Dins d’aquest entorn, podrà gaudir d’un passeig en bicicleta a través de les seves vinyes i descobrir els grans vins i Caves elaborats als seus cellers.

Pels voltants d’aquesta zona tenim, a més a més, l’interessant Parc Natural del Garraf i algunes esglésies romàniques com les de Sant Sebastià dels Gorgs i Sant Martí Sarroca entre d’altres. També podem gaudir de festivals i tradicions locals, i per descomptat, no podem oblidar la gastronomia i la seva gent.

BIKEMOTIONS és una companyia creada a l’Abril del 2015 per Ester Boada (també propietària de la empresa Bike Tours Barcelona, des de 1995)) i Albert Massana, qui va començar el 2011 a Vicicling, oferint serveis al turista involucrat amb la cultura del vi i l’oli a l’àrea del Penedès i el Priorat (tours en bicicleta i a peu).

 

Fa més de 20 anys, des de 1995, Bike Tours Barcelona ha col·laborat amb importants Tour Operadors Internacionals i Nacionals, Agències de viatges i Esdeveniments, empreses i institucions, amb grups o individuals a la bonica ciutat de Barcelona. L’èxit i la demanda rebuda pels nostres col·laboradors per crear noves experiències son les raons per les quals BIKEMOTIONS va començar l’Abril de 2015. Això també ha estat possible gràcies als projectes de participació d’un viticultor local amb molts anys d’experiència en el maneig de bicicletes i rutes a peu per les vinyes de les D.O.’s de Penedès i Priorat (Catalunya, Nord-Est d’Espanya).

QUI SOM

ESTHER BOADA

ESTHER BOADA

ALBERT MASSANA

ALBERT MASSANA

info@bikemotions.es

Tel (+34) 93 268 21 05

Local bicis :  Estació de tren de Lavern-Subirats – (entre Sant Sadurní d’Anoia i Vilafranca del Penedès)

Oficina : c. Esparteria nr. 3 – 08003-Barcelona