+34 93 268 21 05

tours PRIVAts

Sorprengui als seus clients, empleats o amics amb aquesta extraordinària activitat d’equip. Podem combinar la ruta amb una visita a un celler ó a un molí d’oli, fer un esmorzar o pícnic entre vinyes, un dinar…

Digui’ns quelcom més sobre el seu grup i les seves expectatives i li dissenyarem les millors activitats.

Una ruta en bicicleta en grup és una activitat perfecta per grups d’empresa, d’estudiants, trobades familiars o d’amics.

Tenim 50 bicicletes elèctriques, 60 bicicletes convencionals, bicicletes per nens i cadiretes pels mes petits per cobrir les seves necessitats. Per grups nombrosos podem oferir més bicicletes dels nostres col·laboradors.

El transport de les bicicletes pot ser acordat per començar i/o finalitzar la ruta en un emplaçament diferent.

 

Exemples de propostes:

ENOTURISME (en bicicleta o a peu):

Suggerim que gaudeixin del repte de caminar o fer una ruta en bicicleta a través de les vinyes del Penedès acompanyats per un guia local, amb explicacions per conèixer les activitats a les vinyes, el cicle vegetatiu, la fil·loxera, el cultiu orgànic…finalment una visita a un celler ecològic on aprendrem el procés de crear vi i/o Cava i finalitzarem amb una degustació dels nostres millors productes

ACTIVITATS RELACIONADES AMB LA VINYA

Depenent de l’època de l’any que estiguin de visita, els podem suggerir diferents activitats relacionades amb el procés d’elaboració del vi. D’aquesta manera, podreu participar vosaltres mateixos en alguna tasca en concret.

  • Taller de Poda
  • Verema

Es poden combinar amb un Esmorzar de Pagès a la vinya (pa amb tomàquet, botifarra, cava o vi) o podem dissenyar altres propostes a mida.

Una visita al CIC Fassina (Centre d’Interpretació del Cava) ó a la fàbrica de xocolata Can Coll a Sant Sadurní d’Anoia, seran un bona opció per completar la jornada.

 

TOUR DE L’OLI D’OLIVA (en bicicleta o a peu)

Ruta a peu o en bicicleta a través de les vinyes del Penedès per arribar a un celler i conèixer el procés d’elaboració de l’autèntic oli d’oliva.

 

Gaudeix d’un circuit per 2 molins d’oli, l’un modern i l’altre antic, on podrem conèixer els secrets de l’oli d’oliva de la ma d’un expert.

Conèixer les diferències entre l’oli d’oliva verge extra, oli d’oliva verge… a l’hora de comprar ens serà de gran ajuda.

Tot sucant-hi pa buscarem les diferències entre els 2 olis elaborats de forma diferent.

 

Altres RUTES EN BICICLETA:

De Sant Sadurní a Sitges:

Si li agrada anar en bicicleta, li recomanem passar un gran dia des de Sant Sadurní a Sitges amb les nostres bicicletes elèctriques. Pedalarem a traves de les vinyes del Penedès i a través del Parc Natural del Garraf. Es mitja jornada en bicicleta des de el camp fins al mar. Finalitzarem a la bonica vila de Sitges, on es pot organitzar una dinar davant del mar.

Recomanem bicicleta elèctrica per aquesta ruta o be començar des d’un punt més elevat del Garraf.

Durant el trajecte, també podem parar en un celler per visitar i tastar alguns dels seus vins o caves.

Podem organitzar diverses rutes, en diferents zones, depenent del seu interès i que prefereix visitar. Podem acordar el transport de bicicletes al lloc acordat.

 

MEETINGS I CONFERÈNCIES:

Podem organitzar espais per reunions a cellers per fer una trobada laboral i al finalitzar, començar algunes activitats relaxants en bicicleta o d’un altre tipus.

RUTES PRIVADES

Si vol un guia exclusiu per un tour personalitzat, li oferirem la millor proposta atenent les seves necessitats.